Μήπως ήρθε επιτέλους η στιγμή να απογειώσετε την επιχείρησή σας ;


CNC Εργαλειομηχανές σχεδιασμένες να καλύψουν απόλυτα τις προσωπικές σας ανάγκες.

Κάθε εργαλειομηχανή αποτελεί για μας μία ξεχωριστή πρόκληση. Με αγάπη για το αντικείμενό μας και απόλυτη κατανόηση των προσωπικών σας ιδιεταιροτήτων, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την μηχανή που θα υπερκαλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η στιβαρότητα της κατασκευής, η επιλογή των κατάλληλων υλών και εξαρτημάτων, η απλότητα του χειρισμού, το φιλικό λειτουργικό περιβάλλον οι πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, η πολυδοκιμασμένη αντοχή στον χρόνο, και τέλος η πιο ανταγωνιστική τιμή που έχεται φανταστεί, είναι τα συστατικά που συνθέτουν την μοναδικότητα του Brand Νame της Hellenic Robotics.

Advanced CNC and Robotics Machinery Creation 

 

 

Τεχνολογία Αιχμής πιο προσιτή από ποτέ!!!!

— Computerized Numerical Control —

 

 


— Το όραμά μας... —

Η Hellenic Robotics δεν είναι μία ακόμη εισαγωγική εταιρεία, ή ένας αποκλειστικός αντιπρόσωπος κάποιου απρόσωπου οίκου του εξωτερικού. Είμαστε μία Ελληνική εταιρεία τεχνοβλαστός, αποτελούμενη από στελέχη με απόλυτη επιστημονική επάρκεια. 

Μία επιλεγμένη ομάδα συνεργατών με πάθος για εφαρμοσμένη καινοτομία, αφοσιωμένη προσήλωση στην έρευνα, με εμπεριστατωμένη δημιουργική άποψη και απαράμιλλη αισθητική στην σχεδίαση, παράγουν έργο, που όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει δημιουργίες επώνυμων οίκων του εξωτερικου, αλλά σε κάθε περίπτωση επιδεικνύει τεχνογνωσία αιχμής εφαρμοσμένη με συνέπεια, σε μία σειρά ρομποτικών εργαλειομηχανών, που απευθύνονται σε μία ευρύτατης κλίμακας βιομηχανικές, βιοτεχνικές ή ακόμη και ατομικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Η υποβολή των μηχανών μας σε σκληρές συνθήκες παραγωγικής διαδικασίας, συχνά  σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας, βιομηχανικών παρασιτικών θορύβων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή καινοτόμων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και την ανάπτυξη λογισμικών φιλικών  προς τον χρήστη, εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χειριστές. 

Ατενίζοντας το μέλλον με εξαιρετική αισιοδοξία, η ομάδα ανάπτυξης καινοτόμων μεθόδων και  διαδικασιών, εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει λύσεις στους πλέον εξειδικευμένους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες,  στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της παγκόσμιας αγοράς.  

CNC κοπής πλάσματος με σύστημα αναρρόφησης (vacuum table) οφέλιμες  διαστάσεις 2500 Χ 1250